Anahi-izhodišče foruma
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anahi-izhodišče foruma

Vse o prikupni blondinki Anahi in skupini RBD.

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Dulce je srečno zaljubljena

Go down 
AvtorSporočilo
*Anny*

*Anny*

Število prispevkov : 133
Kraj : Kisovec

Dulce je srečno zaljubljena Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Dulce je srečno zaljubljena   Dulce je srečno zaljubljena Icon_minitimeČet Jan 29, 2009 6:05 am

Dulce María je potrdila, da je zaljubljena v svojega soigralca Pabla Lyla. Svoje razmerje pa bo mladi par pustil doma, saj želita biti na delu profesionalna.

Dulce je srečno zaljubljena Dulll

Že nekaj časa se pojavljajo govorice, da je Dulce María na novo zaljubljena. Njen izbranec naj bi bil Pablo Lyle, ki v telenoveli Verano igra Dulcinega brata Baldomera. Dulce je novico potrdila in dodala, da se vsemu, kar počne, popolnoma posveti, še bolj pa to velja za ljubezen: "Sem zahtevna in zelo čustvena.“

Čeprav sta Dulce in Pablo sodelavca, je pevka in igralka zagotovila, da bosta zaljubljenost pustila doma. Misli namreč, da moraš biti med delom profesionalen in moraš znati ločiti delo in zasebno življenje.

Dejala je tudi, da ji za govorice ni mar: "Trikrat so mi že pripisali nosečnost, izmislili so si mnogo fantov … Dokler jaz in ljudje, ki me imajo radi, poznamo resnico, drugo ni pomembno."

Dulce je srečno zaljubljena Dullll-y-pabloo
Nazaj na vrh Go down

Dulce je srečno zaljubljena
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Dulce je zaljubljena v svojo vlogo
» Zaljubljena v Mirando
» Dulce na predstavitvi Verana de amor
» Dulce kot Molly Cocatú
» Dulce bi spremenila svoj karakter